Барбекюта

Градински барбекюта и пещи

 

 

 

В „СТРОЙЦЕНТЪР АЙВАЗОВ“ ще откриете градински барбекюта, които не само ще бъдат с вас с години, но ще бъдат и изискано допълнение към обзавеждането или градината. Открийте вашия модел градинско барбекю, който е изпипан до последния детайл. Барбекютата ни са в различни цветове, подходящи за всеки вкус и стил. Предлагаме Ви няколко изискани дворни барбекюта, които ще бъдат стилно допълнение за вашия дом или градина. С наближаването на пролетта и хубавото време отново се замисляме за възможностите да прекараме повече време на вън – без значение дали на пикник в гората или просто на двора в къщата. И разбира се, барбекюто отново идва на мода като един от най-предпочитаните начини да споделим хубавото време с приятели. Градинското Барбекю е това бижу, с което всяка градина би се гордяла, защото то ще привлече много повече почитатели на прелестите й! Когато имате къща с двор, идеята за градинско барбекю идва от само себе си, и задължително трябва да е близко до чешма. Заедно с барбекюто можете да предвидите външна камина или пък пещ. Не пропускайте още на етап проект място за градинки кухненски плот. Градинските дворни барбекюта създават приятна атмосфера и с красивия си външен вид, са прекрасно допълнение към всяка кухня, балкон и градина. При градинското барбекю избора на размер зависи изцяло от това колко често и за какво количество храна ще го използвате. Предлагаме разнообразие от модели, дизайни и размери. За барбекюто е изключително важен размера, най-малките модели са подходящи за балкона или веранда. Средният размер дворни барбекюта са по-компактни модели и е идеален избор за вашият двор на вилата и градина. Големите барбекюта имат по-голяма площ за готвене, за да подготвяте едновременно много и различни видове храна. Обмислете вашия модел и размер барбекю, малко барбекю, средно барбекю или голямо барбекю– най-важно да определите с какво пространство ще разполагате и да избирате според големина на площта. Намерете перфектното място за вашето градинско дворно барбекю и вече можете да бележите началото на грил сезона, с готвене на открито и сладки приказки с приятели. Избирайте сред качествени барбекюта, защото качеството и красотата вървят ръка за ръка. За монтажа на барбекюто, основата трябва да е добре подравнена и с бетонирана площадка. Важното е градинското барбекю да бъде изградено на равна повърхност, а къде точно за двора пред къщата, вилата, терасата или градината и модела, ще изберат собствениците! Освен под навеса до къщата или на покритата веранда, барбекюто може да бъде подслонено и в градинската беседка, което гарантира, че капризите на времето няма да провалят планирания грижливо градински купон. В двора или градината няма възможност за изграждане на беседки или навеси, то спокойно барбекюто би могло да бъде и на вън! От вас терена и вдъхновение , а от нас – барбекюто с впечатляващ и изискан дизайн, който ще преобрази вашата градина!


Инструкция за монтаж на градински барбекюта:

Важно условие да монтирате правилно и лесно Вашето барбекю е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на градинските барбекюта се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Препоръчително е елементите от горивната камера да се слепват с термоустойчиво лепило. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24ч. според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.


Предстоят хубави християнски празници. Великден и Гергьовден наближават- време в което в нашият дом както преди, така и сега приготвяме печено цяло агне, но това съвсем не означава, че е твърде късно да запретнем ръкави и да си закупим страхотна фурна пещ за нашата градина. Най-добре приготвеното агне е печеното на пещ. Фурната пещ е за всеки, който цени добрата храна, оригиналността и споделените преживявания. Изберете подходящо място за вашата градинска пещ. Настъпи моментът да изпечете и първата пица в чисто новата си фурна пещ! В нея, може да изпечете домашен хляб, печено агънце и много други вкусотии. Но каквото и да сложите на барбекюто или в пещта ароматът, който ще се разнесе ще привлече не само роднините Ви, но погледите на съседите. Градинската фурна пещ може да бъде изработена в различен стил, съобразен с желанията на клиента и обстановката, която иска да пресъздаде. Ние ще изградим Вашето барбекю или пещ по такъв начин, че да изглежда добре. С наша помощ не само ще осъществите мечтите си, но и ще превърнете интериора на къщата или градината си в истинско кътче за отдих и веселие с приятелите. Защото за нас няма нищо по-ценно от удовлетворените клиенти, които се радват на нашите творения . Дворната пещ предлага удобство, съчетано с представяне, което се изразява и със стилен дизайн, който е особено подходящ за вашата външна и вътрешна всекидневна, попълнение към механата и другите атракции на вашата къща за да комбинира стил и качество в едно. Висококачествените огнеупорни тухли могат да издържат на много високи температури за дълъг период, като предлагат най-добро вкусово изживяване, тъй като освобождават уловената топлина, която готви постепенно, без да изгарят храната. Благодарение на факта, че фурната пещ е изработена от висококачествен огнеупорен материал, тя може да достигне температури за печене много бързо и икономично. Пещта е отлично и разумно допълнение към градинското барбекю.
 

Барбекютата за градина,  стандартно изработваме с  облицовка от неоформен камък :

  • с горивна камера от керамични или шамотни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели ръчна изработка от бетон и облицовани с неоформен естествен камък;
  • с панели, подредени върху евро палет за транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на коминни тела;
  • с възможност за употреба на различни аксесоари за барбекю;
  • с подробна инструкция за монтаж.
One Response
  1. Здравейте, можете ли да предложите подходяща мивка за барбекю глиц стандарт, така че едно до друго да са около 1.80м?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *