Барбекюта

Градински барбекюта и пещи

 

 

 

В „СТРОЙЦЕНТЪР АЙВАЗОВ“ ще откриете градински барбекюта, които не само ще бъдат с вас с години, но ще бъдат и изискано допълнение към обзавеждането или градината. Открийте вашия модел градинско барбекю, който е изпипан до последния детайл. Барбекютата ни са в различни цветове, подходящи за всеки вкус и стил. Предлагаме Ви няколко изискани дворни барбекюта, които ще бъдат стилно допълнение за вашия дом или градина. С наближаването на пролетта и хубавото време отново се замисляме за възможностите да прекараме повече време на вън – без значение дали на пикник в гората или просто на двора в къщата. И разбира се, барбекюто отново идва на мода като един от най-предпочитаните начини да споделим хубавото време с приятели. Градинското Барбекю е това бижу, с което всяка градина би се гордяла, защото то ще привлече много повече почитатели на прелестите й! Когато имате къща с двор, идеята за градинско барбекю идва от само себе си, и задължително трябва да е близко до чешма. Заедно с барбекюто можете да предвидите външна камина или пък пещ. Не пропускайте още на етап проект място за градинки кухненски плот. Градинските дворни барбекюта създават приятна атмосфера и с красивия си външен вид, са прекрасно допълнение към всяка кухня, балкон и градина. При градинското барбекю избора на размер зависи изцяло от това колко често и за какво количество храна ще го използвате. Предлагаме разнообразие от модели, дизайни и размери. За барбекюто е изключително важен размера, най-малките модели са подходящи за балкона или веранда. Средният размер дворни барбекюта са по-компактни модели и е идеален избор за вашият двор на вилата и градина. Големите барбекюта имат по-голяма площ за готвене, за да подготвяте едновременно много и различни видове храна. Обмислете вашия модел и размер барбекю, малко барбекю, средно барбекю или голямо барбекю– най-важно да определите с какво пространство ще разполагате и да избирате според големина на площта. Намерете перфектното място за вашето градинско дворно барбекю и вече можете да бележите началото на грил сезона, с готвене на открито и сладки приказки с приятели. Избирайте сред качествени барбекюта, защото качеството и красотата вървят ръка за ръка. За монтажа на барбекюто, основата трябва да е добре подравнена и с бетонирана площадка. Важното е градинското барбекю да бъде изградено на равна повърхност, а къде точно за двора пред къщата, вилата, терасата или градината и модела, ще изберат собствениците! Освен под навеса до къщата или на покритата веранда, барбекюто може да бъде подслонено и в градинската беседка, което гарантира, че капризите на времето няма да провалят планирания грижливо градински купон. В двора или градината няма възможност за изграждане на беседки или навеси, то спокойно барбекюто би могло да бъде и на вън! От вас терена и вдъхновение , а от нас – барбекюто с впечатляващ и изискан дизайн, който ще преобрази вашата градина!


Инструкция за монтаж на градински барбекюта:

Важно условие да монтирате правилно и лесно Вашето барбекю е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на градинските барбекюта се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Препоръчително е елементите от горивната камера да се слепват с термоустойчиво лепило. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24ч. според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.


Предстоят хубави християнски празници. Великден и Гергьовден наближават- време в което в нашият дом както преди, така и сега приготвяме печено цяло агне, но това съвсем не означава, че е твърде късно да запретнем ръкави и да си закупим страхотна фурна пещ за нашата градина. Най-добре приготвеното агне е печеното на пещ. Фурната пещ е за всеки, който цени добрата храна, оригиналността и споделените преживявания. Изберете подходящо място за вашата градинска пещ. Настъпи моментът да изпечете и първата пица в чисто новата си фурна пещ! В нея, може да изпечете домашен хляб, печено агънце и много други вкусотии. Но каквото и да сложите на барбекюто или в пещта ароматът, който ще се разнесе ще привлече не само роднините Ви, но погледите на съседите. Градинската фурна пещ може да бъде изработена в различен стил, съобразен с желанията на клиента и обстановката, която иска да пресъздаде. Ние ще изградим Вашето барбекю или пещ по такъв начин, че да изглежда добре. С наша помощ не само ще осъществите мечтите си, но и ще превърнете интериора на къщата или градината си в истинско кътче за отдих и веселие с приятелите. Защото за нас няма нищо по-ценно от удовлетворените клиенти, които се радват на нашите творения . Дворната пещ предлага удобство, съчетано с представяне, което се изразява и със стилен дизайн, който е особено подходящ за вашата външна и вътрешна всекидневна, попълнение към механата и другите атракции на вашата къща за да комбинира стил и качество в едно. Висококачествените огнеупорни тухли могат да издържат на много високи температури за дълъг период, като предлагат най-добро вкусово изживяване, тъй като освобождават уловената топлина, която готви постепенно, без да изгарят храната. Благодарение на факта, че фурната пещ е изработена от висококачествен огнеупорен материал, тя може да достигне температури за печене много бързо и икономично. Пещта е отлично и разумно допълнение към градинското барбекю.
 

Барбекютата за градина,  стандартно изработваме с  облицовка от неоформен камък :

  • с горивна камера от керамични или шамотни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели ръчна изработка от бетон и облицовани с неоформен естествен камък;
  • с панели, подредени върху евро палет за транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на коминни тела;
  • с възможност за употреба на различни аксесоари за барбекю;
  • с подробна инструкция за монтаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *