Естествен камък

Естествен камък за облицовки и настилки


Гнайсестествен камък гнайс
Мрамормрамор
Пясъчникпясъчник
Варовикваровик-естествен-камък
Декоративен камъкдекоративен камък

Айвазов Стройцентър предлага на своите клиенти богата гама от естествени камъни за облицовки и настилки за вашата къща и градина.
Предлагаме обработен и необработен естествен облицовъчен камък с различни цветове, форми, размери и дебелини.
Естествения камък е идеален за външни и вътрешни подови настилки, стенни облицовки и декоративни цели.
В нашата складова база можете да намерите голямо разнообразие от естествен камък за облицовка на первази, стъпала, настилки, цокли, стени, декоративни зидове, колони и др.
КАМЕННИ ОБЛИЦОВКИ И НАСТИЛКИ – МРАМОР, ВАРОВИК, ГНАЙС, декоративен КАМЪК.
Естествен камък за облицовка е едно от най-модерните решения за подови настилки на Вашата градина или дом.

Настилките от гнайс са привлекателни заради неоспоримите си естетически качества – това е един от най-красивите камъни, използвани за подове, пътеки, градини, както и декоративна и структурна зидария.
Настилката от гнайс се слави като изключително здрава и устойчива на атмосферни условия и механични влияния. Гнайсът има добра твърдост, която запазва цялостта на плочата непокътната дори при големи натоварвания, силни дъждове и резки температурни промени.

Мраморът се използва в интериорния и екстериорния дизайн още от Древен рим. Мраморът е естествен камък, който поради шуплестата си структура се използва предимно за фасади и облицовки. Оцветяването варира от чисто бяло до всевъзможни нюанси на цветовете. Мроморните облицовки и настилки са луксозен избор за облицовки на архитектурни сгради, кухни, бани . Устойчив е на петна и естествено износване. Поради своята плътност, мраморна настилка е естествено устойчива на драскотини и петна. и др.

Варовикът, познат още като врачански камък е една от най-широко използваните в строителството скали. Той е предпочитан като облицовъчен камък благодарение на изчистеността която придава на всяка една фасада. Използва се в редица европейски забележителности, както и в интериора и екстериора на жилищни сгради. Облицовки, подови настилки, кухненски плотове.

Декоративения камък е подходящи за открити пространства и за дизайнерски решения в дом, градина, заведение, офис. Разполагаме с различни големини и размери декоративни камъни.